Op donderdag 24 november organiseerde Slimme Regio Vlaanderen een fysiek netwerk evenement in The beacon in Antwerpen. Er werd een update gegeven over enkele belangrijke ontwikkelingen inzak de uitrol van de slimme regio Vlaanderen, gevolgd door een netwerkmoment. Voorafgegaan door de stuurgroepmeeting is het de bedoeling om in de toekomst elk kwartaal zo’n community meeting te organiseren voor de Connect-leden van Slimme Regio Vlaanderen. De uitgelezen kans om te netwerken in het Vlaamse landschap van Smart Cities.

Zo’n 40 aanwezigen sloten aan bij onze 3-maandelijkse community meeting. Deze activiteit maakt deel uit van een structureel overlegmoment dat we vanaf nu een keer per kwartaal organiseren. We voorzien steeds 2 onderdelen: informatie vanuit de overheden presenteren en onderlingen matchmaking binnen de SRV community. Voor dat eerste was deze keer Justine Ottevaere aan het woord. Zij bracht een uiteenzetting over de Vlaamse Smart Data Space. Ook Nils Walravens bracht een update vanuit het Smart Region Office (SRO), met uitleg over de oproepen Gemeente zonder Gemeentehuis en City of Things.

Tijdens het daaropvolgende netwerkmoment kregen enkele Connect-leden de kans om te pitchen, de ideale basis om daarna een gesprek met één van onze andere leden aan te knopen. Deze keer was het de beurt aan ASAsense en Net Group. Wil je er ook graag bij zijn de volgende keer? Laat dan hieronder je gegevens achter. Niet-leden mogen één keer gratis deelnemen aan dit community event als een soort van kennismaking met ons ecosysteem.

Interesse om de volgende keer deel te nemen?
Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte.

Naam

Shares
Share This