Om het eerste werkingsjaar van Slimme Regio Vlaanderen in stijl af te sluiten, nodigden we Vlaams Minister van economie Jo Brouns uit op ons netwerkevent. Hij sprak er kort over de ambities van de Vlaamse overheid om bedrijven en overheden te ondersteunen bij de uitbouw van slimme steden. Daarnaast werd door Cluster Manager Peter Vandeurzen ook nieuwe, meer pro-actieve, strategie van Slimme Regio Vlaanderen voor het volgende werkingsjaar toegelicht.

Het slotevent van ons eerste werkjaar vond plaats op 21 juni 2022 in de Corda Campus in Hasselt. Voorafgaand kregen de stuurgroepleden een update van de vernieuwde strategie en de uitbouw van het pitchpunt, dat we op de trefdag van Digitaal Vlaanderen op 22 september in Flanders Expo zullen lanceren.

Daarna was er een netwerkreceptie met broodjes en ontvingen we niemand minder de Vlaams minister voor Economie Jo Brouns, die er het publiek toesprak met zijn visie op Smart Cities en aansluitend aanspreekbaar was om te netwerken. Word lid van Slimme Regio Vlaanderen om gelijkaardige opportuniteiten niet te missen, of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Shares
Share This