Op 9/3 is het dé hoogdag voor de smart cities actoren in Vlaanderen. Stakeholders uit het hele smart cities landschap zullen aanwezig zijn in The Beacon in Antwerpen. Niet alleen vertegenwoordigers van lokale besturen en centrumsteden en diverse smart city  – en techbedrijven, maar ook de wetenschappelijke wereld, de Administrateur Generaal(s) en hun teams van de verschillende betrokken departementen, de Minister-President Jan Jambon, voorzitter van VVSG Wim Dries en vele andere prominenten zullen deelnemen aan deze hoogdag.  

Slimme Regio Vlaanderen nodigt iedereen met interesse in smart cities uit om aanwezig te zijn en deel te nemen aan het uitdagende, interactieve programma. Schrijf je vandaag nog in en mis de matchmakingsessies tijdens de lunch niet, waarbij je de kans krijgt om volgens thema op een aangename manier kennis te maken met andere bedrijven en overheden en andere stakeholders.  Verder staan er interessante updates op het programma door het Vlaamse Smart Data Space team, het Smart Region Office en nog veel meer anderen. In de namiddag is er een interessante workshop voor bedrijven inzake het bouwen van een ecosysteem in de open data economie. We verwachten een interessante open discussie en kijken er naar uit om jouw bijdrage te horen. We sluiten af met een key note van de Minister-President en een gezellige netwerkreceptie aan het einde van de dag. 

Slimme Regio Vlaanderen nodigt je uit om snel te registreren en gratis deel te nemen. Klik hier -> https://slimmeregio.vlaanderen/events/13005/

Shares
Share This