Voor dit project nodigen we samen met het Departement Cultuur, Jeugd & Media ondernemingen, consultants en onderzoeksgroepen uit met kennis en ervaring omtrent software voor het kopen en verkopen van toegangstickets (ticketingsoftware) binnen de cultuursector, eventueel aangevuld met kennis van planningsoftware om evenementen te organiseren, om deel te nemen aan een marktconsultatie op 31 januari 2023.

Tijdens de marktconsultatie wil CJM  peilen naar de haalbaarheid van potentiële innovatieve oplossingen en dit zowel op technologisch, strategisch en financieel vlak als op implementeerbaarheid. Om deze reden zijn voornamelijk deelnemers met technische en commerciële expertise welkom tijdens de sessie.

De online marktconsultatie gaat door op dinsdag 31 januari 2023 van 9u tot 11u en zal met MS-Teams worden georganiseerd.

Deelname is gratis maar geïnteresseerden schrijven zich best in voor woensdag 25 januari via onderstaande link.

>> Schrijf je hier in

Meer info.

Shares
Share This