Smart Cities Vlaanderen partnert met PXL in de organisatie van deze splinternieuwe postgraduaatsopleiding ‘Smart Cities Business Architect’. Velen van onze leden geven les of zijn gastspreker! Schrijf je dus asap in als cursist voor deze avondopleiding, liefst met al wat werkervaring op de teller en veel motivatie om je te verdiepen in Smart Cities. De groep cursisten bestaat zowel uit mensen uit het bedrijfsleven als de overheid. We mikken net op deze interessante kruisbestuiving.


Deze opleiding gaat uit van het principe dat wie smart city-toepassingen wil uitbouwen niet alleen thuis moet zijn in technologie maar ook kennis moet hebben van verschillende smart city domeinen. Daarnaast moet een Smart Cities Business Architect over de juiste vaardigheden beschikken om een innovatief idee om te zetten naar een marktklaar product via een concreet business plan. Er is veel aandacht voor praktijkcases. Zo ontvangen we gastsprekers van ledenbedrijven en kenniscentra die samen met de cursisten hun smart cities business idee laten uitwerken tot een volwaardig business plan en innovatietraject. Een groot deel van de lessen zijn hybride te volgen en worden opgenomen. Zo bepaal je helemaal zelf hoe en wanneer je de opleiding volgt.


Meer info over het lesprogramma, de sprekers en de docenten vind je hier.

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This