Twee van onze leden, namelijk Cranium en Cronos Public Services zijn geselecteerd als dienstverlener voor de cybersecurity verbetertrajecten van VLAIO. Dit is een aanbod van diensten, binnen een raamcontract van de Vlaamse overheid dat kmo’s in Vlaanderen ondersteunt bij het verbeteren van hun cyberveiligheid.

Minister Crevits heeft hier een prioriteit van gemaakt op regeringsniveau en voorziet daarom via VLAIO een subsidies van 45% voor een verbetertraject uitgevoerd door één van de 9 erkende dienstverleners. Gelet op het belang van cybersecurity en aangezien dit een uitzonderlijk interessant aanbod is naar de KMO’s willen we dit graag kenbaar maken. 

Met het aanbod binnen de cybersecurity verbetertrajecten geeft de Vlaamse overheid immers steun voor het inkopen van extern advies en begeleiding die je nodig hebt om een succesvolle groei te maken in de cybersecurity maturiteit van jouw bedrijf. Voor meer info, check de website van VLAIO hier.

Via de website https://www.cranium.eu/digitaletoekomst kunnen jullie alles te weten komen over het CRANIUM aanbod.

Via de website https://cronossecurity.be/cybersecurity-voor-kmo/ kunnen jullie alles te weten komen over het aanbod van CRONOS Public Services.

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This