In januari nodigden we onze ledenbedrijven uit om deel te nemen aan een webinar omtrent werkplekleren IoT in het kader van de opleiding ‘Graduate IoT program’ van UCLL. Frank Daems, lector IoT werkplekintegratie, Kristof Bleus, verantwoordelijke werkplekleren en Pieterjan De Feyter, opleidingsverantwoordelijke Technologische graduaten UCLL, gaven toelichting over hun graduaatsprogramma in IoT en legden uit hoe onze geïnteresseerde leden in contact kunnen komen met deze interessante technisch geschoolde profielen. Er bleken verschillende mogelijkheden te zijn om deze mensen voor een korte en later eventueel langere periode in te schakelen in de IoT bedrijven. Kortom, een win-win situatie waarbij zowel de bedrijven als de IoT studenten een interessante ervaring kunnen opdoen en elkaar kunnen leren kennen. Wij kijken al uit naar de eerste berichten over een succesvolle samenwerking.

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This