Op 25 en 26 november vond EFECS plaats, ’the European Forum for Electronic Components & Systems’. Het is het ‘flagship’ event van ECSEL, een ‘Joint Undertaking’,  een vorm van Publiek-Private samenwerking binnen Europa van verschillende partners waaronder Aeneas, Artemis-IA, EPoSS. Op deze conferentie wordt de ‘roadmap voor de toekomst’ van electronica in Europa besproken (de ‘ECS’ industrie = Electronics Components & Systems industrie), en er nemen dan ook meerdere organisaties / industrie associaties aan deel. Hier worden dan ook typisch een aantal oproepen gedaan voor geïnteresseerde partners voor een aantal projecten. Dit gebeurt via de ECS Collaboration Tool. Deze tool is de online plaats waar er partners gezocht worden binnen ‘Electronic components & Systems’ om samen tot concrete projectvoorstellen te komen. Wij vonden het Wave project (Waste water and Airflow Virus detection Equipment) één van de mogelijk interessante projecten voor onze Smart Cities leden. Je leert er meer over in dit filmpje.

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This