Ter gelegenheid van de publicatie van zijn laatste sectorpublicatie nodigde het Agentschap voor Buitenlandse Handel (BFTA) en zijn partners: Flanders Investment & Trade, AWEX, hub.Brussels en de FOD Buitenlandse Zaken ons uit om deel te nemen en te spreken tijdens een webinar over Belgische Duurzame Building Solutions & Smart Cities op dinsdag 8 december 2020.

Smart Cities Vlaanderen lichtte, samen met het Agence du Numérique en ecobuild.brussels hun werking toe waarna Mr Lorenzo Van Elsen & Mr Wouter Decoste van het Agentschap Buitenlandse Handel de highlights van de sectorpublicatie “Belgian Sustainable Building Solutions & Smart Cities”  toelichtten. Dit werd gevolgd door zeer interessante testimonials van een aantal bedrijven waaronder één van onze leden, namelijk Alexander Vanwijnsberghe, MD van Aptus.

Indien u interesse heeft in deze publicatie kan u deze hier terugvinden.

 

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This