Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/2/c/6/slimmeregio.vlaanderen/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 Port of Antwerp zoekt partner uitbreiding netwerk iNoses - Slimme Regio Vlaanderen

Het Havenbedrijf Antwerpen zoekt een partner voor de uitbreiding van het netwerk iNoses, een netwerk van detectoren voor gevaarlijke stoffen zoals benzeen. Het Havenbedrijf wil op meer locaties metingen gaan uitvoeren. Het iNoses-netwerk is een netwerk van sensoren dat binnen het Antwerpse havengebied op zoek gaat naar vervuiling door vluchtige organische stoffen (chemische stoffen zoals benzeen met een duidelijke geur) en analyseert vanwaar die geur komt. De iNoses zijn een early warning system om werknemers in het havengebied tijdig in te lichten wanneer er een hinderlijke stof hun richting dreigt uit te komen. Ze dienen daarnaast ook om het ontgassen te handhaven: tanks en installaties ventileren moet gecontroleerd gebeuren, niet zomaar in openlucht. Het systeem bestaat al een tijdje, maar Port of Antwerp wil het nu gaan uitbreiden en is op zoek naar partners.

Link naar de tender, termijn voor ontvangst: 14/09/2020

 

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This