Op 12 februari waren al onze leden uitgenodigd door het Department of International Trade om deel te nemen aan het Future Cities event rond Smart Mobility en Urban environment in the British Ambassador’s Residence in Brussel. Het interieur van deze indrukwekkende ambtswoning inspireerde de aanwezigen net zoals de sprekers zoals de Britse ambassadeur, gastsprekers uit de UK en ook Vlaamse sprekers van imec-SMIT-VUB, Living Tomorrow e.a. Doel was om een beter begrip te krijgen van de Belgische maar ook de Britse Smart City ecosystemen en een interessant debat te initiëren. Dat is zeker gelukt. Het was interessant om de verschillende invalshoeken te horen en om te netwerken met Britse bedrijven die actief zijn in smart city toepassingen. Dit was voor herhaling vatbaar.

 

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This