Onze gastheer Paul Verwilt, COO Mediahuis Group, verwelkomde onze leden met een interessante visie op de rol van media in de toekomst. Hoe maakt Mediahuis zich klaar voor de toekomst? Welke veranderingen zijn belangrijk om rekening mee te houden? Hoe heeft De Standaard het Curieuzeneuzen project gelanceerd en welke andere projecten zouden er nog kunnen opgestart worden? Het was een boeiende interactieve sessie. Carina Veeckman, senior researcher imec SMIT gaf ons meteen ook de ‘ins and outs’ van citizen science projecten mee. Handige tips, concrete voorbeelden, visie langs de kant van de onderzoeksinstellingen, kortom een zeer mooie aanvulling op de visie van Mediahuis. De workshop wordt vervolgd met brainstorms over concrete citizen science projecten en samenwerkingen. Wie interesse heeft of zelf een interessant project wil initiëren kan altijd bij de cluster Smart Cities Vlaanderen terecht om dit te pitchen en op zoek te gaan naar partners.

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This