Op 26 oktober 2019 organiseerden we opnieuw een Stuurgroepmeeting met onze stichtende leden. Het werd een namiddag met interactieve discussies, interessante gesprekken en boeiende denkpistes voor de toekomst. De lopende projecten rond Urban Mobility, Gamification, water – en droogtemanagement en Air Quality kwamen uitgebreid aan bod. Er zullen verschillende workshops rond deze thema’s volgen in de komende maanden waarbij we al onze leden betrekken. Ook de activiteiten van de Stuurgroepleden binnen het Smart City ecotoop gaven ons weer extra inspiratie. De focus staat scherp, de activiteiten lopen voort en we zetten onze werking volop verder. Als afsluiter kregen we een rondleiding van onze host Mediahuis in hun splinternieuwe gebouw. We namen een kijkje op de redactie van het Belang van Limburg en mochten de autocue uittesten in de Studio van TV Limburg. Boeiend om te horen hoe zij slim omgaan met het digitale tijdperk. Daar gaan we zeker verder op in tijdens de workshop Smart Media.

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This