De Corda Mobility Hub laat Cordabewoners zich verplaatsen via e-steps, e-bikes en e-cars

Corda Campus, de technologiecampus in Hasselt, lanceert haar Corda Mobility Hub. Samen met de stad Hasselt, de start-up Kyte en Automotive & Mobility Invest wil de innovatieve bedrijvencampus inzetten op community driven mobility. Hierbij wordt de focus gelegd op de combinatie van elektrische steps, elektrische fietsen en elektrische auto’s die allemaal bruikbaar zijn in een deelformule. De verschillende elektrische vervoersmogelijkheden worden gebundeld in de Corda Mobility App die makkelijk en snel in gebruik is en waardoor het makkelijk wordt om je te verplaatsen van én naar de campus. Corda Campus wil samen met haar partners nadenken over een duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossing die de Cordabewoners aanzet om zich op een andere manier te verplaatsen.

Lees hier meer.

The following two tabs change content below.

smartcities

Laatste berichten van smartcities (toon alles)

Shares
Share This